Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj 75, a metki w red lesie i zarobek.

apis785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym wiedzieć co jest po prostu nie tak z moim wojem ..

Metki ubijam 75, 80 spokojnie, ale z 85 to męka ( czas ) i pare razy padne...

Skille ( te istotne ):

Aura :m9

Berek :m7

Eq:

Zelek +9

Ebo+9

Boga+8 3xkd+3

Lwia+9

Buty 1,5k pż

Naszyjnik 1,5k pż

Branza 1,5k pż

Broń:

Rib +9 30śr kd smierci i penetry +3 ;/

Buffa mam, bodajże 106 inta, buffy po 29%

Na ogół mam Truciaka +5 (28 śr ) i chce do niego kd potwora kryta +4 przynajmniej wrzucić, potem na +6 ( potwora już raz spalil ), ale obecnie bida narazie.( z 400kk będzie, a kd +4 po 300kk )

A więc co mogę zrobić, żeby radzić sobie z metkami 90 itd. i szybciej je ubijać ?

Oraz w jakiś sposób dropnąć kasę, żeby skończyć truciaka, sellnać riba i kamienie duchowe wymienic na ku.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam ;)

Sell konto 67 body PL s24 Chunjo i ninja 61 ;)

BEZ EQ.

Więcej szczegółów PW :P

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym wiedzieć co jest po prostu nie tak z moim wojem ..

Metki ubijam 75, 80 spokojnie, ale z 85 to męka ( czas ) i pare razy padne...

Skille ( te istotne ):

Aura :m9

Berek :m7

Eq:

Zelek +9

Ebo+9

Boga+8 3xkd+3

Lwia+9

Buty 1,5k pż

Naszyjnik 1,5k pż

Branza 1,5k pż

Broń:

Rib +9 30śr kd smierci i penetry +3 ;/

Buffa mam, bodajże 106 inta, buffy po 29%

Na ogół mam Truciaka +5 (28 śr ) i chce do niego kd potwora kryta +4 przynajmniej wrzucić, potem na +6 ( potwora już raz spalil ), ale obecnie bida narazie.( z 400kk będzie, a kd +4 po 300kk )

A więc co mogę zrobić, żeby radzić sobie z metkami 90 itd. i szybciej je ubijać ?

Oraz w jakiś sposób dropnąć kasę, żeby skończyć truciaka, sellnać riba i kamienie duchowe wymienic na ku.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam ;)

Poprostu za słaby ribek:)Złe kd ma...powinien miec +3/4 smierci i potwora ,srednie nawet lecz mogły miec +35.

A co do truciaka zrób do +6/7:)I wbij kd +4.

Rosy na atak i kryta używaj.

I dobij aure G i berka tez. B)

Opublikowano

Niebieskie rosy z 100/120 ataku dużo Ci dadzą przydała by się też czerw. rosa z 10/15/20 na kryta. dobij aure i berka na G i zmień tego riba na trute

Opublikowano

No tak, czyli truta 28śr styka ?

Kd+3 w żyiciu do niej nie wbijać ? :P

Na ogół mam 400kk a kd+4 kosztuje 300kk :P

A w allegro nie chce się bawić.

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Mhm, a co najlepiej teraz zrobić? Sprzedać riba za parę kamieni, je wymienić na aury, a jednego na yang i kupić kd +4 ?

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

A jak radzisz sobie z metkami 70lv ?

Ubijasz je bez odjeżdżania ?

Jak tak, to idź na siódme piętro w dt, dobrze odluruj spota (jak nie wiesz jak to zrobić, to poszukaj w filmikach zwierza).

Jak będziesz miał dłuższe wolne kup 2x drop na 7/14 dni i wal codziennie metki, później sprzedaj z 15 kamyków, sprzedaj kase na allegro i będziesz miał na 2x drop.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dokładnie, ale jeśli sam nie ustoisz w dt to mozesz na Metki Morderstwa biegać na ognistej , posidzisz z tydzien i bedziesz miał juz na dorobienie ribka , a wtedy metki będą szły jak swieze bułeczki ; d

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu dużo pojechał w skille i zmienił kd w ribie na +4 lub ulepszył tego truciaka, nic trudnego fb i jazda ja wczoraj zarobiłem 1kkk na małżach :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Akurat na tym lvlu gdzie Ty się wybierasz kolego ? Ja na 76 siedziałem na ognistej i tam dropiłem kamienie duchowe, spokojnie dasz tam radę. Moby słabe, szybko ubijesz metka i k. duchowe często dropią. Jak mi na 76 ładnie lootało, a Ty 75 to wyśmienicie masz. Ale jeśli tak się uparłeś, to nazbieraj na moim sposobie ok. 4-5 kd. i sprzedaj i masz truciaka, chociaż truciak na metka, trochę źle no nie ?

Opublikowano

Wymienić riba na nimfe +9 z kd woja sury i penetry +4 ?

A kd wsadze do truciaka jak dropne kamień duchowy ;)

Co wy na to ?

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

No w sumie się opłaca. A jeśli nie masz broni do pvp, to przyda się przyda. A truciak i tak będzie dobry jak go trochę wykoksisz.

Opublikowano

Tego riba kupiłem ;P

Kd do truty weszło potwora +4 ;]

Może sie uda zrobić trute na +6 dzisiaj, a potem kd kryta ;P

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Kup sobie żala jak Cie oczywiście stać, jak skołujesz ribka +9 ŚR+37% to gitara Truta +6/7 sr +25% też dobra z kd +4 pvm... idz na ognistą lepszy drop niż w lesie częściej kamyki lecą. : )

Opublikowano

Spalił mi truciaka na +6 xD

Teraz albo sellne riba za 4/5 kamole, albo dropnie mi jeden to trute zrobie na +6 z kd +4 all ;)

Narazie rozwaliłem z 5/6 metków na 70 i same ku dla szamana ;D

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

meetki te w lesie to i na 50lvl rozwalisz w red ja z podobnym eq tzn rib mial kd potwora +4 i sr 38 i buffki po 35% metka no i stalke +7 ale bez bonow klepalem max 5min i niepadalem jesli masz cos na spwolnienie to tego neizakladaj jak aure do g1 podciagniesz bd naprawde dobrze ci szlo

@ps mi tak szybko schodzilo bo mialem wait hacka

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sellam riba za 3 kamyki duchowe xD

To dobra cena ?

Jednego sellne zrobie trute +6 z kd +4

a pozostale 2 wymienie na aury ;]

BEZ EQ.

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Zapomnij w takim eq o metkach 85,90lvl dosc ze bedziesz bil 30 min 1 metka to padac co resp. Aure dobic do G musisz minimum , Berka nie tykaj zostaw na m7 i nie sluchaj tego debila co podpowiedzial zeby wbic na G bo on body w zyciu pewnie nie mial . Niema sensu tracic yang na jakies rosy itp jezeli nie masz zbonowanego eq ze metka rozsypiesz w 2 min . Chodz sobie spokojnie na metki 80lvl w lesie z 2x Dropem Najlepiej sciaganym tym na 2h (Popros kolege zeby ubil ci metka 90 a ty podniesiesz sobie tylko rekawiczke ) i przy koncowce metka zakladaj , Powino cos tam dropic to jedyne wyjscie z twoim eq i skilami

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...